המספר הנכון במשקפיים
מה הבעיה עם מספר לא נכון בפשקפיים? ומהו המספר הנכון במשקפיים
שלום חברים!
בשביל לשפר את הראייה ובשביל לשמור על הראייה תקינה, העיניים צריכות תנאים טובים: לעבוד, אך לא להתעייף יותר מדי.
לשם כך חשוב להרכיב משקפיים או עדשות מגע בחצי מספר פחות מהראייה המושלמת שלכם.
איך מורידים מספר במשקפיים
למה ללא הורדת למספר נמוך יותר במשקפיים עדשות מגע, אי אפשר לשפר ראייה
הכנת משקפיים זה דומה להכנת אוכל במסדה, בכל מקום טעם אחר.
עזרה ללקוחות שלנו בהחלפת משקפיים ועדשות מגע למספרים נמוכים יותר
יוצא שבשביל לשפר ראייה, בדרך צריכים להחליף כמה פעמים את המספר במשקפיים. קודם היינו שולחים אנשים לאופטיקה שיחליפו את המספר. אך היינו לעתים קרובות נתקלים בכמה בעיות: גם היו טעויות בהכנת משקפיים יחסית גבוהים– וגם בחנויות משקפיים היו משכנעים את הלקוחות שלנו שלשפר ראייה זה בלתי אפשרילמרות שבעצמם הם כמובן לא ניסו לעשות את זה אף פעם בחיים.– לפעמים היו אפילו מסרבים להכין משקפיים עם מספר נמוך יותרלכן בשנה האחרונה התחלנו לעבוד עם מעבדות להכנת משקפייםמחברות מצויות כמו שגב ואופטימייםואפילו פתחנו חנות משקפיים אונליין שבה ניתן למדוד את המסגרת של המשקפיים בשידור חי ולראות איך זה נראה עליכם –
– מדידת משקפיים און ליין
וככה אנחנו עוזרים ללקוחות שלנו להזמין משקפיים גם במחיר יותר זולוגם באיכות הכנת משקפיים גבוהה ביותר.אתה גם מוזמן לבקר בחנות המשקפיים שלנו ולהשתעשע במדינת משקפיים ישירות באתר.ניתן למדוד את המשקפיים או על תמונה שלך או אפילו בוידאו.הנה חנות אופטיקה און ליין שלנו: https://malinsky.co.il/
ומה עם עדשות מגע?
יתרון גדול יש לעדשות מגע – שם תמיד הכל מדויק. אבל לעדשות מגע יש החיסרון שלהן: העיניים מתעייפות יותר, נושמות פחות, וגם יש פוטנציאל לזיהום. במדריך הבא, אני מפרט את היתרונות וחסרונות שלהם. ולא רק משקפיים ועדשות מגע, אלה גם ניתוח לייזר ושיטות שונות לשיפור הראייה.
השוואה בין דרכים לשיפור הראיה
לקבלת מדריך לחץי על קופסה או לחץי כאן
הכל צריך להיות כמו בחדר כושר
לעיתים קרובות פונים אלינו לקוחות שמרכיבים משקפיים במספר נמוך מדי, או שכלל לא מרכיבים משקפיים, למרות שיש להם מספר גבוה. אנחנו מסבירים להם כמה זה חשוב ומעודדים אותם כן להרכיב משקפיים במספר גבוה דיו בזמן תהליך שיפור הראייה. זאת מכיוון שאם המספר נמוך מדי, קורה אחד משני דברים: או שהעיניים כל הזמן מתאמצות כדי לראות, אפילו בלי שאנחנו שמים לב, ובסופו של דבר העייפות הזאת מצטברת, גורמת לקלקול הראייה וגם מונעת את שיפור הראייה בקצב טוב. האפשרות השנייה היא שהעיניים כלל לא מתאמצות, שכן המוח מבין שאין שום טעם כי זו משימה בלתי אפשרית, ולכן אפילו לא מנסה לתת פקודות לעיניים להתאמץ. הכל צריך להיות כמו בחדר כושר: חשוב שיהיה מאמץ, אך במשקולות נכונות ובהדרגה.
לסיכום:
לסיכום, אם אתם רוצים לשפר את הראייה או לשמור על הראייה תקינה, אל תרדפו אחרי ראייה של מאה אחוז למרחק עם המשקפיים או עדשות המגע. לעומת זאת, גם אל תלכו עם הראייה ירודה מדי. תמיד תקפידו שיהיה לכם כחצי מספר פחות ממה שאתם צריכים. אם המאמר הזה היה מועיל עבורכם, שתפו אותו עם חברים!
ביחד נעשה את העולם טוב יותר. המשך יום נפלא!
יהושע מלינסקי.